DCS-Online Kullanımı

ESG2

Değerli Müşterilerimiz,

Şirketimiz, tüm mevcut yasaları iklim esaslarıyla yeniden gözden geçirmeyi ve döngüsel ekonomi, biyoçeşitlilik, inovasyon gibi konularda yeni yasalar çıkarmayı öngören Avrupa Yeşil Mutabakatı (European Green Deal) ve hali hazırda imzacısı olduğumuz Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi’nin  (UN Global Compact)  17 küresel sürdürülebilir kalkınma amacı ışığında, tüm süreçlerinde uçtan uca dijital dönüşüme geçme çalışmalarını hızlandırdı.

Tüm politika ve çalışmalarımızı destekleyen “DCS-Online” (Online Gümrük İşlemleri Takip Sistemi) dijital platformumuz dış ticaret ve gümrükleme işlemlerinizde, dijitalleşmenize ve dijitalleşmeden tam olarak yararlanmanıza yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır.

Tüm gümrük işlemlerinizin her aşamasını tarafınıza verilen ”Firma Kodu” ve ”Firma Şifresi” ile an ve an izleyebilir ve tüm evrak takımlarınıza söz konusu portaldan erişebilirsiniz.

01 Ocak 2023 itibari ile kâğıt çıktı gönderimi yapmayacağımızı paylaşır, sürdürülebilirliğe verdiğiniz katkı ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

2021 © Her hakkı DCS Dijital Gümrük Hizmetleri A.Ş. ‘ ye aittir.