Sakarya BB Pro Cycling Team, Yeni Sponsorları İle Daha Güçlü

TÜRKİYE’nin köklü bisiklet üreticilerinden olan ve Manisa’da faaliyet gösteren Accell Group’un Carraro markası, sektörün dünyadaki en büyük komponent üreticilerinden biri olan Shimano ile birlikte Sakarya BB Pro Cycling arasında 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzalandı. Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, bu kadar geniş kapsamlı bir sözleşmenin daha önce olmadığını belirtti.
Geride bıraktığımız sezon Vitaliy Buts ile Türkiye Turu’nda ‘Dağların Kralı’ mayosunu kazanan Sakarya BB Pro Cycling’in yeni sponsorları Carraro ve Shimano oldu. Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren Accell Bisiklet Fabrikası’nda düzenlenen imza törenine Yunusemre İlçesi Kaymakamı Atilla Kantay, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Accell Bisiklet Genel Müdürü Anıl Şakrak, Shimano Türkiye Genel Müdürü ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi, Sakarya BB Pro Cycling Team Menajeri Aziz Sırnaç ve Sakarya BB Pro Cycling Team sporcuları yer aldı. Sponsorluk anlaşması kapsamında, Dura-Ace ve Ultegra’lı özel boya tasarımlı Carraro Fire bisikletler, Vittoria lastikler, S-Phyre ayakkabılar, Lazer kasklar ve yine Dura-Ace jantlar takımın hizmetine sunuldu.
Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, bisiklet sporuna desteklerinden dolayı Carraro ve Shimano’ya teşekkür etti. Bu kadar geniş kapsamlı bir sözleşmenin daha önce olmadığını ve 3 yıl boyunca süreceğini belirten Başkan Müftüoğlu, diğer bisiklet sporlarına bu desteklerin sürmesini beklediklerini söyledi. Müftüoğlu, bisiklet federasyonu olarak olimpiyatlara katılmak değil artık madalya almayı hedeflediklerini ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüklerini sözlerine ekledi.

Haberi okumak için tıklayınız.

2021 © Her hakkı DCS Dijital Gümrük Hizmetleri A.Ş. ‘ ye aittir.